Bashkia Koplik, fiton Ramadan Likaj

Home » Kryetitujt » Bashkia Koplik, fiton Ramadan Likaj

By Gazeta Jone on 10/05/2011.

Sapo ka perfunduar numerimi i votave per Bashkine Koplik ku shpallet fitues Z. Ramadan Likaj, perfaqesues i PD dhe kryetar aktual i bashkise Koplik. Zoti Lika ka lene mbrapa kundershtarin politik zotin Hasanaj me 455 vota, nje fitore te cilen mund ta konsiderojme te thelle per sa i perket qytetit te Koplikut.

government,politics news,politics news,politics